Премиерът на Словакия, държава членка на ЕС, Роберт Фицо беше тежко

...
Премиерът на Словакия, държава членка на ЕС, Роберт Фицо беше тежко
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: простреляха словашкия премиер - кой е Фицо

Премиерът на Словакия, държава членка на Европейски Съюз, Роберт Фицо беше тежко прострелян в сряда следобяд. Противоречива политическа фигури, Фицо се върна на власт за четвърти път предходната есен като в предизборната си акция се обявяваше за прекъсване на военната помощ за Украйна и мирни договаряния с Русия. Предишното му държавно управление падна след подозрения за злоупотреби и корупция, както и след убийството на проверяващ публицист и приятелката му.

В България служебният кабинет се оказа, че готви тактика за ББР. Въпреки декларациите на премиера Димитър Главчев, че главната цел и фокус е провеждането на изборите. По една случайност отпред на ББР, допреди да стане длъжностен министър на нововъведенията, беше Росен Карадимов.

44 университета заплашиха с митинги на 20 май, последваха дейности от служебния кабинет за потушаване на " пожара " - с отпуснати 39 млн. лева Достатъчно ли е това обаче?

Ясна поддръжка за арбитър Цариградска пристигна от Европейската комисия.

" Топлофикация " в София подготвена са смъкна цените.

25 на 100 от втория ешелон на Движение за права и свободи не са в листите в този момент, Пеевски не ги е харесал.

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън хвана китарата и запя от Киев в поддръжка на украинците.

Преди да тръгне към Пекин Путин разгласи в изявление за Синхуа, че доста харесва мирния проект на Китай за войната в Украйна.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР